top of page
Cari
  • nurulnaimah

Bersempena Tahun Baru Cina, Boleh Buat Chicken Claypot Ni! ๐Ÿ”




Chinese New Year hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi, banyak persiapan perlu dibuat dari segi decoration, ang-paw dan tidak dilupakan, semestinya hidangan yang menarik dan sedap!


Seluruh rakyat Malaysia terutama yang akan menyambut nanti mesti dah mula fikir nak masak apa untuk tetamu dan seisi keluarga tercinta.


Pernah viral juga satu ketika dahulu akan resepi Chicken Claypot ini tapi apa nya, boleh je buat lagi. Sebab mudah dan hasilnya sangat sedap dengan bahan yang digunakan. Lagi best bila Beras ERA Sultan Basmathi juga digunakan, lembut dan sangat berkualiti tinggi.


Nak sajikan pada orang ramai pun lega rasa hati. Nak cuba buat resepi oleh @marbitter_? Jom tengok sini:





9 lihatan0 komen

Siaran Terkini

Lihat Semua
bottom of page