top of page
Cari
  • Writer's pictureEzmir Razali

Menang Besar pada Musim Raya Ini dengan Peraduan Enaknya Raya dari ERA!

Updated: 5 Apr 2023Adakah anda ingin memenangi hadiah besar pada musim Raya ini? Jangan lepaskan peluang anda untuk menyertai peraduan "Enaknya Raya" yang dianjurkan oleh ERA Bayam Kota Sdn Bhd! Caranya mudah, hanya beli mana-mana Beras jenama di bawah ERA dengan nilai minimum sebanyak RM30 dalam satu resit, ambil gambar resit berserta butir peribadi anda (termasuk nama dan nombor kad pengenalan), dan hantar ke nombor WhatsApp kami di +6011-56236480. Oh, dan jangan lupa untuk menjawab soalan mudah: Adakah hashtag ERA "ERA Untuk Semua." Ya atau Tidak?

Empat puluh tiga peserta bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah-hadiah yang menarik! Pemenang hadiah pertama akan menerima wang tunai sebanyak RM3,000, pemenang hadiah kedua akan menerima wang tunai sebanyak RM2,000, pemenang hadiah ketiga akan menerima wang tunai sebanyak RM1,000, dan 40 pemenang saguhati akan menerima Touch N Go E-Wallet bernilai RM100 setiap satu.

Namun, jangan leka, peraduan ini akan berakhir pada 30 April 2023, jam 11:59 malam! Sila ambil perhatian bahawa peraduan ini terbuka hanya kepada rakyat Malaysia yang menetap di Semenanjung Malaysia. Pekerja ERA Bayam Kota Sdn Bhd, pekerja Padi Beras Nasional Berhad (BERNAS), Kumpulan Albukhary atau anak-anak syarikat berkaitan, rakan niaga, rakan kolaborasi, agensi dan ahli keluarga terdekat tidak layak mengambil bahagian dalam peraduan ini.

Jadi, tunggu apa lagi? Dapatkan segera mana-mana Beras jenama di bawah ERA, hantar resit anda, dan berpeluang memenangi hadiah besar! Sila baca terma dan syarat di laman media sosial kami sebelum menyertai peraduan. Dan jika anda adalah salah seorang pemenang hadiah tunai yang bertuah, kami akan memindahkan wang tunai terus ke akaun bank anda dalam masa tiga hari selepas menghubungi anda.

Jangan lupa untuk terus berhubung dengan laman Facebook dan Instagram kami untuk mengetahui sama ada anda berjaya menjadi salah seorang pemenang. Selamat mencuba dan semoga berjaya!

52 lihatan0 komen

Comments


bottom of page